Bästa solceller 2018 2019
Vi tar fram de bästa offerterna


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här


  Bästa solcellerna 2018, 2019

  Att hitta de bästa solceller 2018,  2019 är inte så lätt kanske. Du ska hitta rätt med tankte på pris , kvalitet och miljötänk. Vi på SOLiGO försöker hjälpa dig i djungeln av leverantörer.

  Många fördelar finns det med solceller 2018 & 2019. Dels ur ett ekonomiskt perspektiv, vilket är ju naturligtvis till fördel. Sen är det en speciell känsla att producera sin egen energi. Vi du veta mer om solceller från en oberoende källa kan du läsa på Bengts Villablogg

  Att det som drivs hemma är via din egen energikälla, dina solceller. Vill du veta mer om att solceller på taket, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@soligo.se eller fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan.

  Det går naturligtvis bra att ringa oss på 08-45 64 555 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!
  Hitta dom bästa solceller år 2018 & 2019


  Så här ska du göra när du vill bli av med stigande energipriser och göra miljön en tjänst genom att fixa solceller  under 2018 & 2019 på ditt tak. Högst upp på vår hemsida, Soligo.se, fyller du i din epost. Sedan får du ett mail där du kan fylla i dina uppgifter som behövs för att få en offert från ett Soligoanslutet företag. Efter det så kommer offerter från tre Soligo certifierade företag inom 48 timmar. Svårare än så är det inte att få nya solceller under 2018 & 2019. 

  Börja din resa med solceller med SOLiGO i dag. 


    Bästa solceller 2018 2019


    För dig som leverantör


    Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på hemsidan

    Vi kontaktar dig och berättar om hur vår tjänst och kvalitetskontroll fungerar

    Efter genomförd kontroll är du en SOLiGO certifierad leverantör och kan börja ta emot seriösa förfrågningar