Dags att köpa solceller?
Vi hjälper dig att hitta rätt leverantör för jobbet


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här


  Köpa Solceller via SOLiGO


  Är det dags att köpa solceller? Perfekt, då har du kommit helt rätt. För vi på Soligo har lång erfarenhet och stor kompetens kring att köpa solceller. Genom tre enkla steg så har du fått in tre Soligo certifierade offerter från tre utvalda leverantörer. Så här går det till, först så fyller du i din mailadress i formuläret på vår hemsida, www.soligo.se. Sedan får du ett mail där du fyller i dina uppgifter som behövs för att kunna få offerter från våra Soligo anslutna företag. Slutligen så har du fått tre Soligo certifierade offerter inom 48 timmar. Alla leverantörer är då noga utvalda och ett riktigt yrkesmässiga leverantörer. Det är så det är och det är så vi vill ha det. För vi vill ha nöjda kunder att köpa solceller.

  Det är många aktörer ute på marknaden som säljer solceller. Det skiljer sig en hel del bland leverantörerna. Det kan skilja mycket på kvalitet hos olika leverantörers solcellsanläggningar så kolla med oss på Soligo, vi har kvalitet.  Köpa solceller med relevanta garantier hos SOLiGO


  Priserna och sortimenten kan också avvika en hel del. Vilket kan göra dig som kund lite förvirrad. Vilken ska du välja i denna djungel, vilka går att lita på mm. Då har vi sett till att våra leverantörer innehar relevanta garantier och att man är en certifierad installatör. Detta för att du som kund inte ska känna någon som helst osäkerhet kring oss när du ska köpa solceller.

  Vill du veta mer om att köpa solceller, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@soligo.se eller fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Det går naturligtvis bra att ringa oss på 08-45 64 555 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!

  SOLIGO Sverige AB
  559146-3830


  köpa solceller


    För dig som leverantör


    Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på hemsidan

    Vi kontaktar dig och berättar om hur vår tjänst och kvalitetskontroll fungerar

    Efter genomförd kontroll är du en SOLiGO certifierad leverantör och kan börja ta emot seriösa förfrågningar