Solceller bäst i test?
Vi hjälper dig att hitta rätt
leverantör för jobbet


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här

  Solceller bäst i test

  Är du på jakt solceller. Kanske letar efter solpaneler? Hos oss på Soligo så har vi många professionella leverantörer som är anslutna till oss. Så att solceller bäst i test finns definitivt hos oss. Vi har en kvalitetssäkring och vi har en garanati hos våra leverantörer att dom är medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi. Eftersom vi har hårda krav på de Soligo anslutna företagen så känns det tryggt att kunna säga att vi har de bästa solpanelerna. Om du funderar på att skaffa solceller bäst i test så ska du definitivt fylla i formuläret på vår hemsida. 

  Om du är en seriös leverantör och vill bli Soligo ansluten så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på hemsidan. Sedan kontaktar dig och berättar om hur vår tjänst och kvalitetskontroll fungerar. Efter genomförd kontroll är du en SOLiGO certifierad leverantör och kan börja ta emot seriösa förfrågningar. Vill du veta mer om solceller så tipsar vi gärna om Bengts villablogg här


  Solceller bäst i test

  Solceller bäst i test

  För oss på Soligo är det jätte viktigt med rätt sortiment och hög kvalitet. I takt med det växande intresset har även antalet leverantörer av solpaneler och solcellsanläggningar ökat och som i alla branscher så skiljer de sig åt i stor utsträckning vad gäller sortiment, kvalité och pris. Det resulterar i att det kan vara svårt för dig som kund att hitta rätt leverantör för jobbet. Det är där vi kommer in i bilden. Vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer, för att du ska kunna göra ett tryggt val. Så ta hjälp av oss när du vill ha solceller bäst i test!

  Vill du veta mer om solceller bäst i test, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss i vårt kontaktformulär så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga, kunniga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!

  Så här går det till


  Fyll i din e-post i formuläret högst upp
  på hemsidan  Du får ett mail där du kan fylla i dina uppgifter som behövs för att få en offert från ett Soligoanslutet företag 


  Inom 48 timmar har du fått tre SOLiGO certifierade offerter från noggrant utvalda och garanterat professionella leverantörer


  Om SOLiGO


  Intresset för solcellsanläggningar som är anslutna till elnätet har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Många konsumenter undrar vilka solceller som är bäst i test.

  Men den viktigaste förklaringen beror på att tekniken har blivit billigare och att det idag finns olika sätt att få stöd för dig som vill producera el från solen i form av en statlig skattereduktion.

  I takt med det växande intresset har även antalet leverantörer av solceller och solcellsanläggningar ökat och som i alla branscher så skiljer de sig åt i stor utsträckning vad gäller sortiment, kvalité och pris. Det resulterar i att det kan vara svårt för dig som kund att hitta rätt leverantör för jobbet. Det är där vi kommer in i bilden. Vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer för att du ska få solceller som är bäst i test. 

  Vi kvalitetssäkrar detta hos Soligo anslutna företag


   • Att man är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi
   • Att man är certifierad installatör
   • Att man erbjuder relevanta garantier
   • Att leverantören har en god ekonomi
   • Att man har nöjda kunder

   För dig som leverantör hos SOLiGO

   Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på hemsidan.


   Vi kontaktar dig och berättar om hur vår tjänst och kvalitetskontroll fungerar.


   Efter genomförd kontroll är du en SOLiGO certifierad leverantör och kan börja ta emot seriösa förfrågningar.