Letar du Solceller i Malmö?
Vi hjälper dig att hitta rätt
leverantör för jobbet


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer


  Här hittar du leverantörer av Solceller i Malmö
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här

  Solceller Malmö

  Är du intresserad av solceller Malmö? Du är inte ensam, det kan vi lungt bekräfta. Intresset för solcellsanläggningar som är anslutna till elnätet har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Den stigande efterfrågan beror delvis på växande miljöproblem och stigande energipriser. Det behöver inte vara så svårt att hitta en leverantör av solceller Malmö.

  Vi har anslutna leverantörer som vi har kvalitetssäkrat. Därmed kan du som kund känna dig trygg och säker på att din leverantör håller vad den lovar. Vi har noga sett till att man är en certifierad installatör. Även att man är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi, vilket är också en bra garanti. Dessutom så ska våra leverantörer ha en god ekonomi och att man innehar nöjda kunder. På vår hemsida så kan du enkelt fylla i ett formulär som ser till att du får solceller Malmö. Det är bara att du fyller i din epost i formuläret som är högst upp på vår hemsida. Sedan får du ett mail där du kan fylla i dina uppgifter som behövs för att få en offert från ett Soligo anslutet företag. Då kommer du få från noggrant utvalda och garanterat professionella leverantörer tre stycken Soligo certifierade offerter. Och detta får du inom 48 timmar. 

  Vi på Soligo vill hjälpa dig med att du ska få den absolut bästa servicen och de bästa produkterna när det kommer till Solceller. Fyll i din epost i dag så kommer du får några riktigt bra alternativ när du ska köpa solpaneler. 

  Solceller Malmö

  Solceller tak

  Snabbt, smidigt och seriöst solceller Malmö

  Visst är det ett snabbt och smidigt sätt att skaffa solceller Malmö med hjälp av Soligo. Dessutom med vetskapen att leverantörerna är garanterat professionella är ju inte så dumt. För man vill ju ha seriösa leverantörer och det är inte alltid så lätt att veta vilka som är seriösa eller oseriösa. Så gå in på vår hemsida och fyll i formuläret så hjälper vi dig med solceller Malmö.
  Vill du veta mer om solceller Malmö, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss i vårt kontaktformulär så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga, kunniga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!


  Om SOLiGO


  Intresset för solcellsanläggningar som är anslutna till elnätet har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Den stigande efterfrågan beror delvis på växande miljöproblem och sti­gande energipriser.

  Men den viktigaste förklaringen beror på att tekniken har blivit billigare och att det idag finns olika sätt att få stöd för dig som vill producera el från solen i form av en statlig skattereduktion.

  I takt med det växande intresset har även antalet leverantörer av solpaneler och solcellsanläggningar ökat och som i alla branscher så skiljer de sig åt i stor utsträckning vad gäller sortiment, kvalité och pris. Det resulterar i att det kan vara svårt för dig som kund att hitta rätt leverantör för jobbet. Det är där vi kommer in i bilden. Vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer, för att du ska kunna göra ett tryggt val. Vi kontrollerar följande:Att man har nöjda kunder

  Vi kvalitetssäkrar detta hos Soligo anslutna företag


   • Att man är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi
   • Att man är certifierad installatör
   • Att man erbjuder relevanta garantier
   • Att leverantören har en god ekonomi
   • Att man har nöjda kunder

   Så här går det till när du köper Solceller i Malmö


   Fyll i din e-post i formuläret högst upp
   på hemsidan   Du får ett mail där du kan fylla i dina uppgifter som behövs för att få en offert från ett Soligoanslutet företag 


   Inom 48 timmar har du fått tre SOLiGO certifierade offerter från noggrant utvalda och garanterat professionella leverantörer