Solceller på taket
Vi hjälper dig att hitta rätt leverantör för jobbet


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här


  Solceller på taket 


  När du vill ha solceller på taket så är det oss på Soligo du kontaktar. Därför att vi kan sy ihop den bästa lösningen för dig och ditt hus. För att hitta den bästa lösningen med solceller på taket för dig så gäller det att du hör av dig till oss. För vi måste ha information om huset och energiförbrukning så att vi kan göra det så kostnadseffektivt som möjligt. Så att du ska tjäna så mycket som möjligt när du väljer solceller på taket. Och det vill du väl? Vi på Soligo jobbar med mycket professionella leverantörer som vi garanterar kommer göra ett kanonjobb åt er.

  Vi jobbar inte med oseriösa leverantörer för att vi vet att förtroende och trygghet är mycket viktigt både för oss och våra kunder. Därför är våra leverantörer medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi. Förutom att det är lönsamt att skaffa solceller på taket så gynnar det även miljön, vilket också är en bra anledning.  Att köpa solceller på taket gynnar både miljön och plånboken


  Att köpa solceller på taket är ju inte bara perfekt för miljön. Det är ju också kanon ur ett ekonomiskt perspektiv, vilket är ju naturligtvis till fördel. Sen är det en speciell känsla att producera sin egen energi. Att det som drivs hemma är via din egen energikälla, dina solceller.

  Vill du veta mer om att solceller på taket, läs gärna mer på Bengts Villablogg för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@soligo.se eller fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Det går naturligtvis bra att ringa oss på 08-45 64 555 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!

  SOLIGO Sverige AB
  559146-3830


  solceller på taket
    solceller på taket


    För dig som leverantör


    Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på hemsidan

    Vi kontaktar dig och berättar om hur vår tjänst och kvalitetskontroll fungerar

    Efter genomförd kontroll är du en SOLiGO certifierad leverantör och kan börja ta emot seriösa förfrågningar