Letar du solceller paket?
Vi hittar rätt produkter år dig


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här


  Solceller paket från SOLiGO leverantörer


  Dags att skaffa solpaneler? Vi hjälper dig att hitta solceller paket och rätt leverantör för jobbet. Det har ju blivit ett mycket stort intresse för solcellsanläggningar som är anslutna till elnätet.

  Intresset har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Så det är verkligen en stor efterfrågan på solceller paket nu. Den stigande efterfrågan beror delvis på växande miljöproblem och sti­gande energipriser. Vi du veta mer om solceller kan ni läsa mer på Bengts Villablogg

  Men den viktigaste förklaringen beror på att tekniken har blivit billigare. Det finns ju ganska många leverantörer ute på marknaden. Då är ju frågan vilken som man ska anlita. Det är inte helt enkelt att välja ut en leverantör på egen som ska utföra jobbet med solceller paket. Det är där vi kommer in i bilden. Hör av dig till oss på Soligo så berättar vi mer om solenergi mm.  Vi har endast seriösa leverantörer som kan solceller paket


  Vi har mycket seriösa leverantörer som håller på med solceller paket som är anslutna till oss och vi ställer höga krav på dom. Vi kräver att dom är medlemmar i organisationen svensk solenergi. Vi kräver också att dom har relevanta garantier och är en certifierad installatör. Dessutom så gäller det att våra leverantörer har en god ekonomi och att deras kunder är nöjda. Det är viktiga krav som vi ställer på leverantörerna så att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt och att vi har ditt förtroende.

  Vill du veta mer om solceller paket, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@soligo.se eller fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Det går naturligtvis bra att ringa oss på 08-45 64 555 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!

  SOLIGO Sverige AB
  559146-3830

  SOLiGO