Solceller villa?
Vi hjälper dig att hitta rätt
leverantör arbetet


Du får tre offerter från
bra och seriösa leverantörer  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här

  Solceller till din villa från SOLiGO

  Tiden för att skaffa solpaneler är verkligen inne nu. Det finns många fördelar att ha solceller. Tekniken med solceller har aldrig varit så prisvärd som den är nu. Inte nog med det så gör man med hjälp av statens solenergibidrag en mycket bra affär, både för elkostnaderna men även så blir det bra för miljön vilket är ju också kanon. Så det du behöver göra för att ordna solceller villa är att ta hjälp av oss på Soligo. Så fixar vi fram leverantörer som lämnar relevanta garantier så att du kan känna full tillit och förtroende för att dina solceller villa kommer göra dig nöjd och belåten. På Energimyndigheten har du bra matnyttig info om du vill läsa mer om fördelarna med solceller villa

  Tillvägagångssättet är mycket enkelt och smidigt. Du uppger din mailadress i formuläret på vår hemsida www.soligo.se. Sedan får du ett mail där du fyller i dina uppgifter som behövs för att få en offert från ett Soligoanslutet företag. Inom 48 timmar har du fått tre SOLiGO certifierade offerter från noggrant utvalda och garanterat professionella leverantörer. Mycket enkelt och bra. Så det är bara att surfa in på vår hemsida redan idag så har du snart solceller villa.

  • Solceller villa
  • Fritidshus
  • Lantbruk
  • BRF
  • Garage


  Solceller villa

  Solceller villa, bra för ekonomin och för miljön

  Intresset för solcellsanläggningar som är anslutna till elnätet har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Den stigande efterfrågan beror delvis på växande miljöproblem och sti­gande energipriser. Så då är solceller villa ett jätte bra hjälpmedel för både ekonomin och för miljön.

  Men den viktigaste förklaringen beror på att tekniken har blivit billigare och att det idag finns olika sätt att få stöd för dig som vill producera el från solen i form av en statlig skattereduktion.

  Vill du veta mer om solceller villa, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss i vårt kontaktformulär så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga, kunniga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!