Solceller från Soligo?
Vi hjälper dig att hitta rätt
leverantör för jobbet


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer
av solceller 


  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här

  Solceller från SOLiGO

  Är du på jakt efter solceller? Bra! Och du är inte ensam. Många har kommit på vilken fantastisk idé och dessutom är ekonomiskt fördelaktigt. Intresset för solceller som är anslutna till elnätet har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Att efterfrågan ökar beror dels på växande miljöproblem samt sti­gande energipriser. Men den viktigaste förklaringen beror på att tekniken har blivit billigare och att det idag finns olika sätt att få stöd för dig som vill producera el från solen i form av en statlig skattereduktion. Vilket är ju väldigt bra för dig. Vill du hitta mer bra information om solel kan du besöka Bengts Villablogg

  Men frågan är ju vilken leverantör du ska välja. Det är kanske inte helt lätt att välja och du kanske inte besitter all kunskap om solceller.
  Det är där vi på Soligo kommer in i bilden. Vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer, för att du ska kunna göra ett tryggt val. Vi kontrollerar följande:

  -Att man är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi
  -Att man är certifierad installatör
   -Att man erbjuder relevanta garantier
  -Att leverantören har en god ekonomi
  -Att man har nöjda kunder

  Solceller

  Soligo hjälper dig med rätt Solceller

  Nu behöver du inte fundera något mer över hur du skall hitta rätt solceller. Surfa in på soligo.se och fyll i din e-post i formuläret. Inom 48 timmar så har du fått tre SOLiGO certifierade offerter från noggrant utvalda och garanterat professionella leverantörer. Visst  låter det suveränt och smidigt. Så gå in på Soligo.se redan nu.

  Vill du veta mer om solceller, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss i vårt kontaktformulär så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga, kunniga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!


  Om SOLiGO Solceller


  Intresset för solcellsanläggningar som är anslutna till elnätet har ökat kraftigt de senaste åren och förnybar energi är en marknad med extrem tillväxt. Den stigande efterfrågan beror delvis på växande miljöproblem och sti­gande energipriser.

  Men den viktigaste förklaringen beror på att tekniken har blivit billigare och att det idag finns olika sätt att få stöd för dig som vill producera el från solen i form av en statlig skattereduktion.

  I takt med det växande intresset har även antalet leverantörer av solpaneler och solcellsanläggningar ökat och som i alla branscher så skiljer de sig åt i stor utsträckning vad gäller sortiment, kvalité och pris. Det resulterar i att det kan vara svårt för dig som kund att hitta rätt leverantör för jobbet. Det är där vi kommer in i bilden. Vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer, för att du ska kunna göra ett tryggt val. Vi kontrollerar följande:Att man har nöjda kunder

  Vi kvalitetssäkrar detta hos Soligo anslutna företag


   • Att man är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi
   • Att man är certifierad installatör
   • Att man erbjuder relevanta garantier
   • Att leverantören har en god ekonomi
   • Att man har nöjda kunder

   Frågor & Svar om SOLCELLER


   Det finns många sidor och mycket information om solceller. Här har vi samlat några sidor som förhoppningvis kan vara till hjälp.

   Energimyndigheten
   Skattemyndigheten
   Energiforskning
   Bengtsvillablog
   Överskottsel

   För dig som leverantör hos SOLiGO

   Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på hemsidan.


   Vi kontaktar dig och berättar om hur vår tjänst och kvalitetskontroll fungerar.


   Efter genomförd kontroll är du en SOLiGO certifierad leverantör och kan börja ta emot seriösa förfrågningar.