Ska du installera solpaneler?
Vi hjälper dig att hitta rätt
leverantör för jobbet


Du får tre kostnadsfria offerter från
kvalitetssäkrade leverantörer på solpaneler  Vi ställer höga krav på våra anslutna leverantörer.
  Läs mer om vad som krävs för att bli
  SOLiGO certifierad här

  Solpaneler som ger trygghet och nöjda kunder

  Letar du efter olika sätt och hålla nere energikostnader? Vi på Soligo hjälper dig att hålla nere dina energikostnader genom solpaneler. Det är ett mycket smart och miljövänligt val att hålla nere kostnaderna. Det finns till och med olika sätt att få stöd för dig som vill producera el från solen i form av en statlig skattereduktion. Det är ju en fantastisk möjlighet. Genom det ökande intresset för solpaneler så har även antalet leverantörer ökat. Vilket kan göra det svårt för dig att välja vilken leverantör som du kan tänkas anlita. Där kan vi på Soligo hjälpa dig.

  Vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer, för att du ska kunna göra ett tryggt val. Vi vill att du ska känna dig trygg när du gör ditt val av solceller. Surfa in på vår hemsida och läs mer om oss och vår tjänst som hjälper dig att hitta rätt leverantörer av solceller. Det är inte alltid helt lätt att välja vilken leverantör som man ska anlita. Ett bra sätt är att ta hjälp av oss på Soligo. För att vi kvalitetssäkrar alla våra anslutna leverantörer, för att du ska kunna göra ett tryggt val och inte riskera en icke seriös leverantör av solpaneler.


  Solpaneler

  Solpaneler från SOLiGO

  Vi kontrollerar olika delar hos leverantörer med solpaneler. Detta för att du som kund ska känna dig nöjd och tillfreds så att du kan känna dig trygg att anlita oss. Vi kontrollerar bland annat att företaget är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Samt att man är certifierad installatör. Dessutom att man erbjuder relevanta garantier, att leverantören har en god ekonomi och väldigt viktigt, att man har nöjda kunder.

  Vii du ha info om hur man säljer överskots energi så kan du besöka skatteverket här

  Vill du veta mer om solpaneler, läs gärna mer på www.soligo.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss i vårt kontaktformulär så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga, kunniga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Soligo!