Bilverkstad Södermalm

Optimera din fordonspark med professionell bilvård

Att driva ett företag med tjänstebilar kräver effektivitet och kontroll. En välskött fordonsflotta säkerställer inte bara trygga och bekväma resor för dina anställda, utan bidrar också till en positiv varumärkesbild och lägre driftskostnader. Genom att anlita en professionell bilverkstad för regelbunden service, biltvätt, däckbyte och däckhotell kan du frigöra tid och resurser för din kärnverksamhet.

Fördelar med professionell bilvård:

  • Förbättrad driftsäkerhet: Regelbunden service och underhåll minimerar risken för haverier och driftstopp, vilket sparar tid och pengar.
  • Förlängd livslängd på fordonet: Korrekt skötsel bidrar till att fordonet behåller sitt värde och presterar optimalt under en längre tid.
  • Ökad trafiksäkerhet: Välskötta fordon med rätt däcktryck och belysning förbättrar trafiksäkerheten för både era anställda och andra trafikanter.
  • Enkel och bekväm hantering: Genom att anlita en bilverkstad slipper ni koordinera servicebokningar, däckbyten och biltvätt, vilket sparar tid och resurser.
  • Professionellt utförande: Erfarna bilmekaniker garanterar att arbetet utförs korrekt och effektivt, vilket ger dig en trygghet och minskar risken för problem.

Meca bilverkstad på Södermalm – din partner för professionell bilvård:

Meca bilverkstad på Södermalm erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din fordonsflotta, inklusive:

  • Regelbunden service: Vi utför service på alla bilmärken och modeller enligt fabrikens rekommendationer.
  • Biltvätt: Vi erbjuder både invändig och utvändig biltvätt av högsta kvalitet.
  • Däckbyte Södermalm och däckhotell: Vi byter dina däck på plats och erbjuder däckhotell för bekväm förvaring under vintern.
  • Försäkringsärenden: Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och kan hantera ditt skadeärende från start till slut.

Avtal för din fordonsflotta:

Meca bilverkstad erbjuder förmånliga avtal för företag med tjänstebilar. Vi skräddarsyr ett avtal som passar dina behov och budget, och du får en fast kontaktperson som hanterar all din bilvård.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert:

Vi hjälper dig gärna att optimera din fordonsflotta med professionell bilvård. Kontakta oss på Meca bilverkstad på Södermalm för en kostnadsfri offert och mer information.

Meca bilverkstad Södermalm

Kontakta oss
Ölandsgatan 47 
116 63 Stockholm
Telefon: 086408001
Mobil:  072-999 55 20

Webbplats: www.mecasodermalm.se

Genom att anlita Meca bilverkstad för din bilvård kan du fokusera på din kärnverksamhet och känna dig trygg med att dina tjänstebilar är i gott skick.